Informatie

Met deze cursus leer je aan de hand van inspirerende voorbeelden hoe jij je eigen online omgeving kunt creëren. Zo volg je o.a. Han Hoogerbrugge, Femke Hiemstra en WeLikeArt en zie je hoe zij internet succesvol inzetten voor hun praktijk.

Je kunt deze cursus gratis online volgen door je hier aan te melden. Wil je nog meer halen uit deze cursus, dan kun je er ook voor kiezen om deze met begeleiding te volgen. Kijk dan hier voor meer informatie.

Aanmelden voor begeleiding

Wil je nog meer halen uit deze cursus, dan kan je er ook voor kiezen om deze met begeleiding te volgen. Klik dan hier voor meer informatie.

Aanmelden begeleiding

Online sales

Hieronder vind je de lessen die jou helpen om je eigen online omgeving op te zetten.

02.

Aanbod

Met deze les ga je bepalen hoe jouw online personal branding er uit gaat zien, welke producten of diensten je online gaat plaatsen en wat je daar mee wilt bereiken.

03.

Kanalen

Je verkrijgt inzicht in de verschillende online kanalen en leert hoe je die op elkaar kunt afstemmen zodat ze elkaar versterken.

04.

Traffic

Door continue aanwezig op social media te zijn trek je bezoekers naar je site en zorg je dat ze terugkomen.

05.

Opzetten van je site

Je neemt het doel van je site als uitgangspunt om je site op te zetten. Verder leer je hoe je goed gevonden wordt en hoe je deze traffic kunt gebruiken.

06.

Afhandeling

Als klanten bestellingen plaatsen is het essentieel dat de afhandeling perfect verloopt. Je krijgt inzicht in leveren, verzenden, verpakken en betaalmethoden.

07.

Crowdfunding

Voor de lancering van projecten en bedrijven is crowdfunding een optie. Je krijgt de verschillende vormen te zien en je leert hoe je een succesvolle campagne maakt.

08.

Resultaat

Er zijn verschillende manieren om te meten of jouw site succesvol is. Ook ga je nu zien of je de online kanalen goed inzet.

Onze partners